Vuoden 2019 matkasuunnitelmia

Maaliskuu on ainakin Helsingissä minun mielestäni niin sanotusti välimallin kuukausi. Ei oikein tiedä, onko talvi vai onko kevät, varsinkin kun välillä saamme nauttia aurinkoisista pakkaspäivistä, välillä tulee räntää taivaan täydeltä ja välillä taas sataa vettä. Mikä siis parempaa tekemistä maaliskuussa kuin unelmoida tulevista matkoista.

20190316_224358
Vuonna 2019 tehdään lisää matkamuistoja. Jääkaapin ovessa on tilaa uusille magneeteille. 

Vuosi 2019 on minulle erityinen vuosi. Tänä vuonna vietämme aviopuolisoni kanssa 10-vuotishääpäivää ja minä täytän pyöreät 40 vuotta. Näiden lisäksi olen myös tanssinut flamencoa 10 vuotta, eräänlainen juhlavuosi siis rakkaan harrastuksenkin osalta. Tämä vuosi on erikoinen myös siksi, että tällä hetkellä suunnitelluista ulkomaanmatkoista vain yhdellä matkakumppaninani on rakas aviopuolisoni. Kotimaassa toki matkailemme yhdessä useaankin otteeseen vuoden mittaan.

Vuoden ensimmäinen matka koittaa jo muutaman viikon päästä, kun suuntaan Oslon flamencofestivaaleille erinomaisessa flamencoseurassa, opettajani Elina Robinsonin ja flamencolaulajatar Anna Murtolan kanssa. Oslossa ohjelmassa on maestra Rafaela Carrascon kurssit, Carrascon upea, vuoden 2018 helmikuussa Helsingissä nähty, teos Nacida Sombra, Pohjoismaisena yhteistyönä toteutettu teos Volver, flamencomuotinäytös sekä tietenkin Osloon tutustumista. Odotan matkaa innolla.

IMG-20180805-WA0002.jpg
Näin iloisen hikistä oli meno viime kesänä maestra Rafaela Carrascon kurssilla Jerezissä. Pian nähdään millainen meno odottaa Oslossa.

Yhteisen talviloman vietämme tänä vuonna aviopuolisoni kanssa Suomessa ja suunnitelmissa on road trip reitillä Piikkiö/Turku – Koivulahti – Oulainen – Oulu – Kuopio – Tuohikotti. Varsinainen turnee siis tulossa, tuosta reissusta kuulette lisää keväämmällä. Alkukesän korvalla suuntaan jo lukiosta tutun tyttöpoppoon kanssa viettämään 40-vuotisjuhlavuottamme Puolan Gdanskiin. Olen kuullut Gdanskista paljon hyvää ja odotammekin rentouttavaa tyttöjen viikonloppua innolla. Tarkoituksena on nautiskella hyvästä seurasta, kauniista kaupungista ja hyvästä ruoasta ja juomasta ja rentoutua. Mitäpä sitä muuta alkukesään kaipaisikaan.

img_20181025_053831_653
Näissäkin merkeissä varmasti vietämme 40-vuotisjuhlamatkaamme tyttöporukalla. 

Kesäloman lopuksi heinä-elokuun vaihteessa koittaa 10-vuotishääpäivämatkamme Alicanten lähellä sijaitsevaan Elchen pikkukaupunkiin. Elche on tunnettu Unescon maailmanperintökohteestaan, eli Palmeral de Elche -palmupuutarhasta, jonka keskellä sijaitsee myös hotellimme. Paratiisimaista tunnelmaa on siis odotettavissa hääpäivämme kunniaksi. Mitä kaikkea muuta keksimmekään helteisessä Espanjassa, jää nähtäväksi. Suunitelmissa on piipahtaa meitä aiemmin viehättäneessä Alicantessa ja mahdollisesti tutustua saman junalinjan toisessa päässä sijaitsevaan Murcian kaupunkiin. Ennen kaikkea tarkoitus on rentoutua parhaassa seurassa. Tuostakin matkasta juttua blogissa, sitten syksymmällä.

20180527_145302
Tälle haemme jatkoa Elchestä 10-vuotishääpäivämatkaltamme.

Loppuvuoden vietänkin varmasti kotimaassa, jo vuoden 2020 matkoja suunnitellen ja rakkaassa Helsingissä ja kotimaassa kierrellen. Minkälaisia suunnitelmia sinulla on vuodelle 2019?

 

Leave a comment