Kuka olen?

mCMTAOjr_400x400
Kuva: Paula Partanen

Minna

Olen Helsingissä Konepajalla asustava intohimoinen flamenco- ja Espanjafani, joka innostuu matkailusta ja uusista elämyksistä. Useimmiten matkailen Euroopassa ja Madrid on rakkain matkakohteeni. Matkoille otan mukaani puolisoni, jonka kanssa nautimme kaupunkielämästä, kulttuurista, ihmisten katselusta ja hyvästä ruoasta ja juomasta. Matkoilla käydään pari kertaa vuodessa, loppuaika menee matkoista unelmointiin sekä kotikaupunkini Helsingin tutkimiseen. Muut tärkeät kotimaan kohteet ovat puolisoni kotiseutu Turussa ja mökkiseutumme Kouvolassa.

Ainutlaatuinen tapani katsella maailmaa rakentuu intohimostani flamencoon ja kokemuksestani Helsingin Flamencoyhdistys ryn puheenjohtajana ja flamencotapahtumien tuottajana sekä matkailun liikkeenjohdon restonomina. Omat pikantit mausteensa tuovat sujuva englannin ja espanjan kielitaitoni, mieltymykseni kielten analysointiin sekä työurani riskienhallinnan parissa.

Bloggauksesta ja kirjoittamisesta minulla on useamman vuoden kokemus kahdesta aiemmasta blogistani Sangriaa ja Tapaksia ja Minna en el Mundo. Olen myös kirjoittanut kaksi omakustannekeittokirjaa Buen Provecho – reseptejä Espanjasta ja Dulces Españoles – jälkiruokia ja leivonnaisia Espanjasta. Kirjoitan lisäksi Helsingin Flamencoyhdistys ry:n jäsenlehteen Letraan. Olen aktiivinen Twitterissä ja Instagramissa sekä tämän blogin myötä myös Facebookissa.

Kuulen mielelläni kommentteja blogistani ja sosiaalisen median kanavista. Minuun saa yhteyden blogin kommenttikentän ja sosiaalisen median kanavien lisäksi sähköpostilla solysombrafi@gmail.com. Minuun voi tutustua myös LinkedInissä. Olen avoin myös yhteistyölle, joten ota rohkeasti yhteyttä!

20180401_000939

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: