Kuukauden resepti: Pyhän Jaakobin kakku

Mitä parempaa tekemistä sateisena pääsiäispäivänä koronakriisin aikaan voisi olla kuin leipominen? Pyhäpäivään sopii perinteinen galicialainen Tarta de Santiago, eli Pyhän Jaakobin kakku. Superhelppo mantelikakku valmistuu nopeasti ja maistuu ihanalta iltapäiväkahvin kanssa. Pyhän Jaakobin ristin saa halutessaan tulostettua netistä. Resepti löytyy tuttuun tapaan kuukauden reseptit -sivulta.

 

IMG-1079

One Reply to “Kuukauden resepti: Pyhän Jaakobin kakku”

  1. Tarta de Santiago on mun ihan suosikkia! Kun odotin esikoistani ja olimme täällä Espanjassa yhdessä suosikkiravintoloistamme syömässä, sain kokonaisen kakun ruokailun päätteeksi omistajalta. 😀 Hän kyllä tuntee mieheni ja antoi sen kun keroimme että tämä kakku oli mun todella paha raskaushimo. Nams! Olen monta kertaa meinannut tehdä tätä itsekin, mutta ei ole sitten kuitenkaan vielä tullut tehtyä.

    http://www.karlakivimaki.com/

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: