Elokuun kuukauden resepti

Lomat on ohi ja on aika pikkuhiljaa rauhoittua syksyyn. Myös Sol y Sombra palaa pikkuhiljaa arkeen. Iltojen viiletessä on kuitenkin vielä aikaa juhlistaa kesää juhla-aterialla, johon kuuluu porsaanfilettä hunajan ja vuohenjuuston kera sekä lisukkeena espanjalaista pinaatti-pekoni-auringonkukkapaistosta. Myös lohkoperunat sopivat ateriaan erinomaisesti. Kasvissyöjä tai lihansyönnin vähentäjä nautiskelee pinaatti-auringonkukkapaistoksesta ja vuohenjuustosta ilman porsaanfilettä ja pekonia.

Reseptit löytyvät tuttuun tapaan kuukauden reseptit -sivulta.

20180512_154051

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s